Mijn SNS Zakelijk Online je geldzaken regelen

Mijn SNS Zakelijk is je persoonlijke online bankomgeving waarin je steeds meer geldzaken kunt regelen. Je krijgt Mijn SNS Zakelijk bijvoorbeeld als je een rekening bij ons opent.

 • De voordelen van Mijn SNS
 • Makkelijk geld overmaken
 • Informatie over je rekeningen
 • Veilig inloggen met je zakelijke digipas
 • Inloggen en overboeken met je zakelijke digipas

Mijn SNS Zakelijk is het beveiligde gedeelte

Mijn SNS is het beveiligde gedeelte van de website. Hier zie je informatie over je zakelijke betaal- en spaarrekening. Inloggen en overboeken naar een ander doe je met een digipas. Dat is een apparaatje dat werkt met een pincode. Daardoor is het heel veilig.

Afschriften en overzichten

In Mijn SNS zie je bij- en afschrijvingen op je rekeningen tot 24 maanden terug. Je kunt ze doorzoeken, printen en downloaden. Zo kun je later ook meer dan 24 maanden terugkijken. Van deze rekeningen en veel andere producten vind je ook de jaaroverzichten van de afgelopen 7 jaar terug.

Mijn SNS = veilig

Met een zakelijk digipas (apparaatje) log je in en regel je veilig je geldzaken. Meer weten? Bij particulier lees je meer over veilig bankieren

 • Je bankzaken altijd op zak
 • Gebruik je graag je telefoon of tablet? Als je Mijn SNS hebt, kun je ook bankieren met de SNS Mobiel Bankieren app.
 • Nog meer regelen in Mijn SNS
 • In Mijn SNS zitten veel handige functies om te zorgen dat je goed je bankzaken kunt regelen.
 • Incasso’s terugboeken, blokkeren en beheren
 • Transactie-attentie: krijg een bericht als een klant heeft betaald
 • Rekening toevoegen of verwijderen

Wat kost Mijn SNS Zakelijk?

Heb je alleen een zakelijke spaarrekening bij SNS? Dan kost Mijn SNS  je niets extra. Bij de SNS ZZP Rekening betaal je alleen extra kosten voor attenties via sms. Bij de SNS Zakenrekening betaal je ook andere kosten. Bekijk de kosten van Mijn SNS bij jouw rekening in de ‘Informatiewijzer Zakelijk Betalen’.

Alles op een rij

Precies weten hoe Mijn SNS werkt? Download dan de handleiding. Daarin staat stap voor stap beschreven hoe je bijvoorbeeld geld overboekt, een batchbestand of incassobatch upload en geld opneemt van je spaarrekening.

De voorwaarden van Mijn SNS

In de voorwaarden lees je wat je van ons kunt verwachten. Maar ook wat wij van jou verwachten. Lees ze goed door voor je Mijn SNS gebruikt.